Casa Nova Vastgoedstyling – specialist in het sneller doen verkopen van jouw woning of appartement!

Wens je een vlottere verkoop van je woning te realiseren en wens je deze aan de meeste waarde te verkopen? Dan ben je bij Casa Nova Vastgoedstyling aan het juiste adres. Als vastgoedstylisten gaan we jouw pand volledig voorbereiden voor verkoop.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van échte en complete interieurs om jouw project opnieuw aantrekkelijk, gezellig en klassevol in te richten. Dit doen we voor elke doelgroep en binnen ieders budget.

Een gestyled pand zorgt voor een versnelde verkoop met een meerwaarde van 10 tot 30%. De nieuwe uitstraling van jouw woning geeft de bezoeker – die vaak niet veel ziet in een leeg pand – inzicht in de verschillende ruimtes. Hij voelt zich meteen thuis!

Onze diensten gaan ook verder dan vastgoedstyling. We gaan je volledig ontzorgen en dat zowel voor, tijdens en na de inrichting. Benieuwd naar onze werkwijze en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Casa Nova Interieur Design: Maak jouw woning af dankzij de perfecte inrichting! 

Dankzij onze jarenlange ervaring in het stylen van vastgoed kunnen we, voor zowel de particulier als de B2B partner, u bijstaan met raad en daad – gaande van het ontwerpen van complete interieurs, geven van interieur- en kleuradvies tot het uitwerken van ganse 3D’s en visualisaties. Iedereen kan bij ons terecht om zijn woning of bedrijf volledig in te richten.

Casa Nova ontwikkelde ondertussen haar eigen meubelcollectie onder het merk Casa Nova Lifestyle en werkt daarnaast  met diverse partners samen en kan verschillende meubelmerken aanbieden aan de scherpste prijzen. Zo geniet jouw woning of bedrijfsgebouw ook van de Casa Nova touch! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand? Maak dan een afspraak en ontdek de diverse mogelijkheden van Casa Nova. 

Referenties:

Het oog wilt ook wat – dat vinden wij ook. Neem een kijkje naar onze verschillende referenties en laat je zelf inspireren door onze diverse voor- en na beelden van appartementen, woningen en villa’s die wij volledig mochten restylen met het Casa Nova Vastgoedstyling team.

Meteen actie ondernemen? Wij denken graag mee over de vlottere verkoop van jouw pand. Neem contact met ons op en ontdek meer over onze diensten.

REFERENTIES:

Bij Casa Nova Vastgoedstyling zijn we trots op onze partners. Graag stellen we u enkele van onze referenties voor.

Bekijk al onze referenties
Je wenst een all-in pakket? Ontdek onze meubelverhuur pakketten!

Casa Nova Vastgoedstyling is trots op haar partners. We delen graag enkele van onze referenties waar we keer op keer het vertrouwen kregen om er iets prachtig van te maken.

otreco nv, project ontwikkeling, west vlaanderen, oostvlaanderen
covas immo, vastgoed in leuven, luxe vastgoed leuven