Vastgoedstyling

Wat is vastgoedstyling?

Vastgoedstyling zorgt ervoor dat jouw pand voorbereid is voor verkoop. We maken met andere woorden de woning aantrekkelijk voor een zo groot mogelijk publiek. Door het wegnemen van bepaalde storende elementen en door ons te focussen op de positieve, sterke elementen van de woning met het oog op sfeer en gezelligheid, wordt een pand vlotter verkocht.

Het stylen van vastgoed is al jaren een begrip in de Verenigde Staten. Het wordt er al sinds de jaren ’70 ingezet om huizen of appartementen aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Casa Nova Vastgoedstyling had deze trend al snel op het oog en gaat zo ook de Belgische markt op om eigenaars van projecten te overtuigen om verkoopstyling in te zetten. Naast het stylen van het vastgoed zorgt Casa Nova ook voor een geslaagde fotoreportage die je woning aantrekkelijk presenteert en je kopers snel binnentrekt.

De cijfers liegen niet. Panden die gestyled werden worden veelal sneller verkocht en kennen een meerwaarde van 10 tot maar liefst 30%. Deze woningen springen in het oog en geven de potentiële koper meteen weer wat de woning te bieden heeft. Het is echter zo dat binnen de eerste anderhalve minuut beslist wordt of de potentiële koper interesse heeft in jouw project. Ook bij de zoektocht via het internet naar een potentiële woning zorg je ervoor dat het pand meteen het bezoeken waard is dankzij een sterke inrichting.

Potentiële kopers zullen ook minder snel je vraagprijs afdingen door vastgoedstyling. Daarnaast versnelt de styling de verkoopkans tot wel 4 à 6x – twee vliegen in één klap. Dat allemaal door een goede eerste indruk!

De ideologie van Casa Nova Vastgoedstyling is het stylen van vastgoed in de ruimtste zin van het woord… Een betaalbare huurinrichting, met échte meubelen, een stijlvol koopinterieur, maar aangepast aan ieders budget. Vastgoedstyling is net daarom dé ideale manier om jouw potentiële kopers te overtuigen van je woning! Benieuwd? Ontdek dan onze verschillende mogelijkheden.

vakantievastgoed, styling van vakantiehuizen, interieurstyling spanje, styling frankrijk, casa nova vastgoedstyling spanje, frankrijk

Vastgoedstyling in het buitenland

Een project in het buitenland? Ook daar kunnen de stylisten van Casa Nova Vastgoedstyling bij helpen. Onze formule bestaat uit de meubelen, het professionele transport en de plaatsing door ons eigen team.

Met reeds verschillende projecten in Zuid-Frankrijk en Spanje in onze portfolio mocht Casa Nova Vastgoedstyling al meermaals bewijzen dat geen enkele uitdaging te groot is.

Benieuwd wat ons team voor jou te bieden heeft? Dan trekken we graag naar het zonnige zuiden om ook jouw project onder handen te nemen. Neem vandaag nog contact op met Casa Nova Vastgoedstyling en ontdek de mogelijkheden voor jouw project.