Immo Europe

Immo Europe, een modern bedrijf met een geschiedenis...

Immo Europe werd in 1965 gesticht door wijlen dhr. André Lenaers.  Het agentschap had bij ‘t prille begin één bediende in dienst en beschikte over een tiental appartementen te huur plus een vijftal huizen te koop.  Inmiddels wordt de zaak beheerd door Trevor Sparks en zijn zoon Anthony Sparks. Door 3 generaties lang stiptheid en correctheid hoog in het vaandel te voeren, verwierf Immo Europe algauw de nodige naambekendheid. En daar bleef het dan ook niet bij.

Dankzij de vele intense inspanningen groeiden we door de jaren heen. Met talrijke investeringen op organisatorisch vlak zoals o.a. de volledige automatisering d.m.v gespecialiseerde softwareprogramma’s, de aanpassingen volgens de nieuwe wetswijzigingen en in de vorming van het personeel, evolueerde Immo Europe naar een modern bedrijf.

Ons immobiliënkantoor gaat prat op een jarenlange ervaring, een smetteloze reputatie, een heel uitgebreid dienstenpakket en een degelijke vakkennis ter zake.
We verhuren ondertussen honderden appartementen,  beheren bijna 150 residenties en verkopen evengoed kleine bestaande woningen als grote nieuwbouwprojecten. Met hun vestiging in Koksijde en een team enthousiaste medewerkers is Immo Europe een gevestigde waarde in de streek.